Tuesday, April 20, 2010

Hangen 1 badan...

Arini aku posa.. patutnya aku kena sabar kan.. tp sabar gak la... yg aku geram kat sorang of my student aku.. dah la final assessment lg sebulan.. byk projek tak siap.. dah 2-3 hari aku turun bengkel or studio dia takde.. dia selalu bg alasan sakit kepala or demam.. memula aku percaya tp lelama aku rasa mcm kena tipu..

Pagi ni takde gak lg bila aku buat kela.. aku tanya kawan2 kata tak tau. dah la dia sorg je budak lelaki dlm kelas tu.. tp dia punya malas mak aihhh ngalahkan jaga 10 student dia punya susah.
so aku buat spotcheck kat surau manala tau dia lepak situ.. tp bila aku tanya warden kolej rupanya dia MEMBUTA sesuka hati dia... wahhhh senangny hati kau ya.. nanti kalau dia FAILED aku yg kena menjawab dengan bos... sebelum aku kena menjawab meh kau jawab kat aku apa masalah ko yer budak.. kalau kawin dah leh jd bapak budak dah... huhu

orangnya kemas, lembut, ada auww sket.. (biasanya org gini rajin kan) tp yang ni punyala pemalas nauzubillah.. dah la final yer.. taknak grade agaknya.. kalau taknak ckp awal2 takde la aku hari2 keje mencari dia suh siapkan projek... uii betul2 mnguji kesabaran la budak ni.. cepatla kau abis belajo tak poneng kepalao den... huhu

7 bebelan kawanku:

Aleeya said...

Abesssslaaa Puan Ida dah mengamok hahahaa

hajarus said...

susah jugakan lau camtu.. huhuhu..

Diarihatiku1976 said...

dah mengamok hahahaa

Diamilikku said...

jgn puan ida bawak parang carik itu budak sudah la...hehehehhe..sabar ye dikkk

Zaidah said...

itu namenyer budak sengal...susah mengajor orang besor nie..baik ajar bebudak kecik..nakal2 pun adat budak kecik tak sakitkan ati n jiwa...

saveme_zero said...

harus ko bg warning kat bdk tu ida.

@e_da said...

hahah sekali sekali leeyaa

hajar.. mmg susah kdg2 give up

Kak sue.. sy tak bawak parang saya bawa make up bg touch up muka dia yg bangun tido tu.. huhuih


kak ina.. tak bleh tahan..

Zaidah.. betul tu.. budak tadika lg bagus...


sue.. dah berpuluh kali tp sengal takmo dengar...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah