Thursday, April 8, 2010

Jcard Day . JJ Kepong

Lunch hour td sempat berkejar ke JJ kepong.. Ku mmg suka sgt kalau ada Jcard day ni... berbaloi2 nak2 plak beli baju baby.. sgt berbaloi la.... sape2 yg dekat are kepong tu sempat lg nak pegi.. tapi aku tak puas shopping td. aku rembat baju2 tuk mika je.. niat pun mmg nak cari seluar n baju jalan dia je.. aku dah survey2 brg aku gak td tp tak syok nak pilih dlm keadaan terkejar2... sebab aku kena balik opis semula...

handbag n kasut branded td happy hour dlm 80%.. murah.. brand polo n mcm2 la.. aku plak kalau dah banyak2 tu rambang mata... jd pening nak pilih..

Aku beli baju seluar brand mickey n baju2 disney tuk mika.. sgt berbaloi.. 70%.. brand n berkualiti... huhu geramnya tak dapat beli brg2 aku... nanti kalau ada jcard lg aku nak cuti.. puas hati takla aku terkejar2 nak balik.. huhuhu nanti aku updated apa yg aku beli yek...

6 bebelan kawanku:

Siti said...

dapat pergi shopping mmg best. tambah best kalau duit berkepuk2 dlm purse...hahaha

Diarihatiku1976 said...

waduhhh.. camner saya boleh tak tahu ni.. ahahkss

IdaShah said...

kat JJ kepong jer ?
kat JJ lain ada tak..x tau pon dlm 2 bln lps buat kad

isya said...

oohh.. yela..hari ahad haritu perasan, tp isya takde jcard la..huhu

kata nak bt, tak buat2..huhu

kenwooi said...

i got j card, but rarely use =P

Cik Qemm said...

td pegy jcard day dkt wangsa maju tp tak puas. ingat nk g kepong plak tp dah terlepas rupenye :((

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah