Thursday, April 8, 2010

Shopping berHEMAH...

NI dia tempat kejadian siang td.. haha mcm kes jenayah pulak... boleh tahan ramai orang walhal hari bekerja.. aku ni pun lari jap time nak dekat lunch.. hihihihi.. tapi tak syok terkejar2 masa.. niat aku mmg nak cari baju n seluar tuk mika... sian lak dia seluar jeans yg ada untuk jalan2 dah hampir ketat n tak muat.. yerla dah makin membesar kan....

Aku suka sgt Jcard day punya sale..memang berbaloi2... murah dan berkualiti... padanla dgn aku yg takat mampu beli.. tak mahal sgt atau murah sgt...

Tempat baju baby disney... harga ada yg less 20%, 30%, 50% dan 70%... aku mesti sambar yg banyak less... kalau yg 10% atau 20%kurang sket la.. biar yg bebetul berbaloi..


NI yang sempat rembat td... 2 seluar brand mickey, baju looney tunes n pooh... kalau harga biasa mesti over than 100 tp aku hanya bayar rm 70++ je.. plus puting botol avent pun ada less 30%... hmm berbaloi...

tp syang aku hanya sempat beli untuk mik je.. untuk aku atau hubby tak sempat sebab nak kena balik opis... tp bagus gak tak cukup masa sekurang2nya tak la aku membeli sakan.. semput poket nanti nak tunggu gaji.. ni yg namanaya bershopping cara berhemah beli yg didalam perancangan shj.. hehehe

sebanarnya sebelum balik tu sempat la g kat bahagian kasut n handbag.. mmg geram la tgk carlo rino, polo, byk la lg brand yg sales sampai 70%.. tp tak sempat nak memilih...


Sampai rumah apalagi harus try kan kat badan model aku ni...

Baju tu ngam2 pulak.. kalau besar sket saiz lambat lg lak leh pakai.. hmmm kira leh pakai terus la ni.. simpan2 kang tau2 dah tak muat... seluar ok besar sket leh pakai jangka panjang... heheh chumil ada muka mickey kat suar dia...

kena bg kertas buat umpan kalau tak .. takleh duduk diam..

try yg ni plak.. seluar ok ngam sgt.. baju besar.. tp takpe baju tu leh pakai jangka panjang gak.. hahah..
da becooor la anak mama nih...


dan yg paling hencem lg kiut kalau...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kalau tak pakai baju... hahahhaha

dah nak pandai duduk sendiri tp lum stabil...

daaaaa

6 bebelan kawanku:

Uda said...

dak mika bila pakai baju nampak cam budak umur setahun jer.. hehehe tapi bila dah bukak baju.. alahai.. tecik tomel ...psss.. puting mesti ada kat mulut tu.. meh bak kat aunti.. nak kasi kat tuwin..

fuadnis said...

kak eida....mika nampak smart dan gaya mcm org2 kaya la pakai baju warna putih tu..hehehehehe.....

Siti said...

waa..shopping..bestnya...
lawo2 baju tu. ct klu beli baju tanpa anak ni, mesti terbeli muat2 jerk..ingat nak beli besor sikit leh pakai lama. duk perasan anak kita kecik lg.

yatie chomeyl said...

mama kalau dpt beli utk anak dh hepi sgt kan, biarlah xdpt beli utk diri sendiri pun xpe

@e_da said...

Uda. tu la pakaian ni pun leh menunjuakan usia kan... puting tak leh kata la 24 jam nak melekat.. kdg2 cabut juga

hahah .. lawak la statement anis.. org kaya yg tak tahan tu.. padahal omak eh dah pokai dah ...


Siti betul tu.. tu eida beli terngam2 la tu.. kalau tak leh buat raya...haha

yatie .. tepat sekali sekarang ni rasa puas kalau dapat beli brg2 anak.. brg kita takde pun takpe...

isya said...

bolat je mata mika... puting taknak lepas mcm kakak iffah la.. hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah