Monday, April 26, 2010

Mari Menunggang Beg!!

Orang lain menggunggang kuda tp lain plak ngan si mika.. dia menunggang BEG.. ni semua keje papa dia.. Hari sabtu aritu kan kami nak bertolak ke perak.. tgh aku bersiap2.. papa dia mengerjakan mika sampai camni.. tp cute pulak tgk dia tunggang beg tu.. sedap je ko duduk ye mika.. mcm tak bersalah je henyak baju2 mama dah lipat dlm tu.. nak 2 pulak ada tudung ariani yg dah siap gosok.. adoi laaaa


"Mama Mika tak bersalah.. papa yg suh duduk atas ni" .. heheh cian dia...

Wah bila dah duduk atas tu tangan pun tak tau diam lerr ada je yg dia nak godek ek.. sib baik dia dah boleh duduk ngan stabil kalau tak mau jatuh tu... papa dah risau kalau mika jatuh ke mama cubit papa ek.. heheh sib baik mika baik... :P

9 bebelan kawanku:

DYLA said...

dah besar mika ni.. ikut mama ke ikut muka papa ye?

cheqna said...

alololo cutenya.....

aYu said...

cute sgt2 mika..

isya said...

comel!comel!

Siti said...

beg pun beg la yer..asalkan leh tunggang..hehehe

Diamilikku said...

ishhh...eida tinggal bape bulan je lagi nih nak celebrate birthday mika..kena plan dari sekarang nih..muahahahahahah......

IdaShah said...

kemek lah tudung ariani mama mika. mintak kat papa mika beli yg baru heheheh..

menunggang kuda bahaya ekk mika. menunggang beg selamat

@e_da said...

Dyla masa baby ramai org kata ikut mama bila dah besar byk ikut papa lak... tak tau la mana 1.. hihi


Cheqna , ayu isya.. tq auntie...

Siti.. papa dia punya keje la ni

kak su.. sgt pandai lorr.. masih dlm planning.. hihi


idashah.. apapun jadi nak buat permainan.. heheh

*SiRibenMerah said...

mikaaaaaa.. meh sini meh kat ayang..
noti yek kaco mama neh..
tapi sgt kiut.. hehehe.. gerammmm!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah