Wednesday, April 21, 2010

Senarai 2nd stage PESERTA MAMAMIKA BIRTHDAY GIVEAWAY

Haritu dah update peserta hingga ke senarai 24 pada stage 1.. kali ni nak update lg penyertaan sehingga tarikh hari ini iaitu 21/4/2010.. bermakna ada 9 hari lg untuk kawan2 di luar sana yang join my giveaway ni.. tarikh tutup 30 April sambutan amat menggalakan... syukur... ramai suppoters.. camni lainkali aku nak buat contest lain plak.. seronok pulak duk buat contest kan.. selalunya asik join org punya contest jek...

Ok aku ni suka merepek.. senarai di sambung semula.. haritu dapat seramai 24 peserta.. so no selanjutnya adalah 25.. agak2 NAMA siapa Agaknya yang bertuah di cabut oleh MIKA yer.....

25. Siti
26. Zai kulim
27. Diraumiwalid
28. Ibu Ayra
29. ieyza
30. Yana Nuar
31. Cicakgirl
32. Asya
33. miemiey
34. Faris

Ok yang lain taknak join ke cabutan bertuah ni.. senang ajer.. just buat 1 entry dan tinggalkan pada entry giveaway mamamika ni.. Nampaknya ramai peserta wanita.. hadiahnya pun saya dah beli.. takla mahal2 tp insyaallah anda suka.. sekiranya ada peserta lelaki akan diusahakan hadiah yang bersesuain untuk lelaki ya...

nak update hadiah asik tak menyempat... minta maaf yek..

selain tu aku dah penat update kan hadiah payung bitol yg unik tu untuk hadiah visitors tertinggi.. ada masa lagi anda nak rebut peluang...

ni dia link entry HADIAH yang penah aku buat untuk visitors tertinggi.. 2 visitors tertingghi akan dapat payung ni.. 3, 4, dan 5 ada hadiah saguhati... tunggu ya..


Pic latest permintaan leeya yg dah lama tak tengok aku.. hahahha.. sejak ada mika duk ralit amik gambo mika je.. malas dah nak amik gambo sendiri mcm dulu.. ahhahahahha.. leeya jom join giveaway mika.. hihi

1 bebelan kawanku:

Aleeya said...

aaa dpt pun tgk ibu dan anak ni sekali, ala leeya takleh join contest la ida, asyik bad luck jewwww klo contest2 ni hahahaha

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah