Wednesday, April 21, 2010

Try ,.. Test .. Cuba.. Haha

Ahad haritu kami kat kg kan.. pepagi buta hubby ajak breakfast asam pedas.. mmg ada tempat feberet dia kat pekan bt pahat tu.. dulu mak n abah try bawa dia bfast situ last2.. dia dah ketagih tiap kali balik kampung aku nak breakfast kat situ.. bagus lak leh kitorg jalan2....


Lepas breakfast bawa mak n abah beli brg dapur... kami ke care4.. sampai care4 mika pun baru bangun tido... nampak la benda minatang mainan ni.. aku pe lg letak atas tu masukan coin...

mata buntang lepas bangun tido bila dapat duduk atas tu.. suka betul mak tok ngan atok abah dia melayan.. heheh.. kalau kami kuar ngan atok n mak tok dia.. aku n hubby senang sket sebab diorg mesti tak lepas pegang cucu diorg ni.. yerla rindu katanya kan....

sampai kat section toys aku try letak dia atas permainan ni.. nak tengok aksi dia...

Wah tangan dia laju je menggodek itu ini atas benda tu.. tp yg susahnya dia lum pandai duduk lagi ngan stabil.. kejap2 kang senget ke kiri tak pun ke kanan.. so hubby kata tunggu dia dah besar sket baru boleh nak beli... hahahah so mika try puas2 ok..

semua diabelek...

pandai mika main yerk.. nti minta kat papa tau... mama tolong tunjuk jek.. hehehehhe


dah penat.. tido kat dada atok... atok suka sgt dia tido peluk atok... wahh manja ya.. tunggula 2 bulan lg sepupu mika kuar.. atok sayang cucu perempuan atok plak.. tp mak tok kata mika tetap di hati mak tok... ehheheh cucu sulung tentunya kesayangan kan,.....

6 bebelan kawanku:

hajarus said...

cantik la kete tolak tu.. sangat sesuai ngan mika... t mika dah besa skit leh la mika minta papa mika belikan ek... :)

Aleeya said...

aihh pnt sgt test drive ye mika, sampai telena haaa

Siti said...

comeinya..suka yer dia pakai baju mickey tu..eh...nanti bagi balik link tuk beli baju mickey tu..berkenan siti.

chugie said...

ei, cantiknye ieda.. emm nampaknye nak kene g carik gak ler ni.. mesti fatin pun suke ngn menan ni!

@e_da said...

hajar.. cute warna keta tolak tu kan..

leeya.. dia kalau bawa jalan kejenya tido....

siti... link baju mickey tu kan qairakids.blogspot.com

@e_da said...

chugie.. cari kat care4 ada.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah