Monday, April 5, 2010

Shoe fair lagi...

Sebelum tu intro dia budak kecik montel ni dulu.. belum sampai lg dia dah tido... camtu la gaya kalau naik keta... sabtu tu pepagi lg kitorg dah kuar.. bajet takmo sesak sgt kalau dah tengari.. tp dlm kul 11 gak la sampai...

Harap maaf la ek gambo2 dlm ni berterabur malas aku nak susun balik... memula guna blogger in drat tu.. tp pada aku yg lama lg senang.. ha jadikla mcm ni sebab awal lagi nak terima perubahan blogger in draft tu... mcm susah jek.. nak upload gambo pun payah la... so aku guna draft lama...


So layan gambo la yerrr.....

Punya la ekslusif tempat display kasut Jimmy Choo.. padanla kan dengan harganya yg beratus ricu.. mmg lawo (tempat display tu.. heheh)

Tengokla harganya....

yang ni plak.... perghhhhhhhhhh

Yang ni lg kagum.... paling mahal.....


Yang ni pun... agak2 sape buyers dia ek....???





Pelbagai koleksi tp yg ni aku tak ingat brand apa..


Yang ni BILL KEITH punya area...

Show jimmy Choo punya area...

Ada demo buat kasut... cuba la try yg mana saiz kaki anda...

Diorg buat terompah..

stylo design....

Unik...

alamak aku lupa brand la yg ni.. tp tempat display dia mmg lawo.. sebab aku suka hijau.. hihi

Sale rorine....

Display rack...


Yang ni Jimmy Chia pulak...



Dalam ni ada sale jugak.. 5-6 brand la.. jenama yg mahal2 ada yg 50% ada yg 20%...


Dalam pada bersesak2 dengan stroller tu aku tak tau camana aku leh terselit kat situ.. mulanya aku tak tau Jimmy Choo dtg.. kebetulan aku lalu display area dia.. aku tgk org bersesak2 amik gambar.. hati pun teringin nak tgk.. rupanya2 depan2 mata aku Dato Jimmy Choo ada.. Org tgh interview dia dgn produknya... perghh apalagi snap terus la... tp tangan 1 lg tak lepas pegang stroller.. kang ilang lak anak aku.. hihihi..


Tu haa dia jimmy Choo...

Nak tgk design yg pelik2.. ni dia yg sempat aku snap... yang lain malas lak nak bersesak.. ramai org nak amik gambo.. dlm hati kan ntah2 depa ni pun bloggers kot.. hehehhe




Ha yang ni leh protect diri.. pada pompuan2 leh la pakai kasut ni untuk keselamatan diri kalau kena ragut baling jek kat peragut tu.. hihihi...



yang ni ada burung lak...


yang ni ada bear....
yang last buah hati kesayangan... sampai balik pun tido... org bising pun dia wat dek jek... mana pipi tak montel.. huihuhuuuuuuu

8 bebelan kawanku:

Delima said...

cantik eih kasut-kasut ni... tuan punya blog ada rembat kasut tak? hihihihi
yg ada bear tu comel, tp kalo pakai kat KL takleh pakai masa ujan... nti bear tu jadik comot.. hiksss

puterikurekure said...

cam best je tgk kasut banyak2 tu.

budak kecik tu tido je ke sepanjang jalan? bagusnyaaa....
:)

RaFFLeSiA MeRaH said...

ida...akak pun pegi sane gak sabtu tu...pas tgk perabot2, naik atas tgk kasut2...tah2 kita berlanggar bau kott...tp memang x pasan la sbb org ramai kemain....

@e_da said...

hi delima tima kasih jenguk blog sy.. sy tak beli kasut pun.. awalnya nak beli.. tp bila kat situ mata jd rambang.. sudahnya susah nak pilih ramai org terus tak beli...



Intan.. budak kecik tu mmg tido sesaje sampai sudah....

Kak RM... laaa kan bagus kalau kita terjumpa kan... takde rezki la..

fuadnis said...

eeeiii....comelnye mika...bam bam sungguh...nampak cerah...makin putihla mika sekarang..;-)

Siti said...

waaa..mahalnya harga kasut. mampu tgk jer la..huhu..
best gak da[at gi tgkk show gini. huhu..papa jgn harap la nak gi bersesak2 gini..duk umah jer la siti ni.hehe

cicikwani said...

tengok harga2 kasut tu, rasa sedih... rasa insaf pulak... pernah tak kita terfikir... barang yang dipijak2 harga beratus2 ribu sedangkan kopiah yg kita letak kat atas kepala hari tu jualan longgok kat tesco RM0.22 je...

sori ida... teremosional pulak...

hajarus said...

wow.. cantik2 la kasut2nyer.. harga pun cantik... ;d

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah