Thursday, May 27, 2010

Belajar Salam...

Sekarang ni aku latih mika tepuk tangan.. tp tak berapa pandai lg .. dia tepuk2 lepas tu dia genggam tangan... semalam aku ajar dia salam tangan...

Yang kelakarnya.. dia salam dengan dua2 belah tangan... lepas tu cium beriya2 sampai bunyi2 dengus idung hidung tu.... hahahhahahah


Ha tengok ni.. dia salam dengan dua2 belah tangan ... cium tangan sampai berbunyi2 nafas hidung....


Yang ni plak sampai pejam2 mata.. penuh khusyuk salam tgn mama... hahah.. mika wat lawak la...

Tapi bila dah last sekali kan... dah banyak kali aku suh dia salam, last2 dia jilat lak tangan mama... hahahha dah bosan la tu,.....

7 bebelan kawanku:

BUNGA said...

salam.
comel kan bila tengok anak2 baru mula nak belajar itu ini. Nanti bila diorang dh besar, mesti sayukan bila teringtkan diorang masa kecik dulu. :)

@e_da said...

@BUNGA

ya bunga.. semua ni sgt sweet moment dalam hidup menjadi seorang ibu kan...

Diamilikku said...

aisy kalau salam ngan kak su...pastu bila lepas salam tu terus merengek depang tangan suh dukung...aduhhh....dalam duk layan momen indah dia bersalam...terus rasa sayu bila dia nangis.....

Zaidah said...

dah pandai mika bersalam..tu tandanyer mika dah bujang...hehehe...firas blum pandai bersalam lagi...tapi klu tepuk tangan dahh bleh lah...

puterikurekure said...

comel je...pandai dia nak cium tangan. siap penuh feel yang tak tahan tu.

oh. dia bosan samapi jilat tangan buatkan kite senak perut gelakkan. comel!!!

Aleeya said...

vavavaaa dah pandai mika salam2 eyh, jumpa auntie nnt kita bersalam salaman ye mika..cpt belajar yer mika neh..bagus2..

captain joy said...

besarnya tangan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah