Friday, May 7, 2010

Hanger tudung


Kerja lebih mudah sekarang. weekend haritu pegi pasar pagi, mmg niat nak cari benda ni.. hmm alhamdulillah dapat.. so balik umah apalagi.. terus cari semua2 tudung ala ariani.. terus susup2 simpan.. ha senang.. nak pakai , nak simpan takde masalah lagi.....

7 bebelan kawanku:

fuadnis said...

kak eida..

pasar pagi camne tu??nis pn teringin nk cari hanger camni..tp tak taula nk cari katne..huhu..

eT said...

hehehe...senang kan...xder la rosak tudung tu sume...:p

~dYaHaHa~ said...

sis, pasar pagi katne? berapa RM? kat ikea ada gak, rm19.90..kot2 la kat pasar sis tuh lagi murah..hehe...

Diamilikku said...

bagus tul lahhh..banyak gak koleksi tudung ariani eida

saveme_zero said...

alaa...aku pun nak gak la. kena cari gak benda ni

WANNY said...

nak cari hanger cam tu? sila la lawat blog saya..
http://one-ea.blogspot.com/

@e_da said...

nis akak beli kat pasarpagi shah alam.. kalau nis nak cari kat online pun ado.. tp harga je la lain sket kan..

Et ... mmg senang nak jaga ada hanger ni...



Dyahaha... lbh kurg je harga.. tp yg ni colourful.. hihi


kak su ALA ariani je,.. bukan ariani.. hehehhe


savemezero.. kena g cari hari minggu ni.. hihi

wanny TQ info..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah