Friday, May 7, 2010

Nasi Bariyani..

Semalam makan nasi bariyani.. bukan aku yg masak dan bukan beli kek kodai... semalam laki den yg masak.. dia puasa.. bila tanya nak berbuka apa boleh aku masakkan kan. dia kata takpayah dia nak maska sendiri nasi bariayani. ni kali ke 2 dia buat.. more bette



bila aku makan rasa dah mcm makan nasi kat rumah pengantin la pulak... mcm2 dia letaknya.. not bad sedap gak...

Aku yg tengah nak diet ni tergugat gak tengok.. so ambilla sikit nak rasa.. hmmmmm yummy mmg sedap.... hubby aku ni suka memasak tp ikut time dia free la... bagus gak aku tukang ngap.... hihihi


n3 outopublish arini aku takde kat opis.. meeting di hq.. x dpt nak jejalan blog korang..mlm nti la ye.... daaaaa

7 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

wah menyelerakan tgk...beruntungnya eida hubby pandai masak

Alya said...

tergugat keimanan ku melihat nasi beriyani tu.....

Siti said...

sedapnya..terliur dah ni..huhu...untungnya bdn suami rajin msk.

Ju@Lucky^Mummy said...

best nye.. cik abang yang masak..!!

suked8787 said...

Diet oh diet...kenapa engkau diet, mcmana aku x diet...sbb aku.....hahahahhaha. Jgn marah Eida.

Wei, diet ape mkn nasik beriani sakan nih!

@e_da said...

kak su.. dia mmg suka masak kdg2 berebut nak masak lauk masing2...


Alya.. kena try tu. hihihi

siti.. dia suka mencuba...

ju... hehe alhamdulillah


suked.. heheh sket je.. awal2 tak leh tahan.. hahahhah

Aleeya said...

best nye la hai hubby pandai masak ni hubby ai masak megi pun tak sodappp huhuuu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah