Sunday, May 2, 2010

Huh Penat...

Semalam hari sabtu langsung tak kuar umah sebab hubby keje..mlm lak mika cam nak demam.. bg ubat n dah elok dah.. so hari ni balas dendam.. pepagi lg dah ke Shah Alam... lepas balik dr shah Alam terus ke Jusco Au2 .. pegi cari puting mika yg papa dah terhilangkan.. kang takde merengek mamat tu....

So mlm ni ada dating... kami nak dating berjimba2 dengan one of the blogger dlm my bloglist... cuba TEKA SIAPA??? sape terror teka... hheheh dapat apa ek???? saje je.. tp takpe teruskan mencuba...

3 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

dengan DJ epoi kah??

@e_da said...

kak su awat nujum pak belalang.. terror betui la....

AiZ said...

hehe... adakah ai? :P haha..

kamoo nak komen entry saye pulak? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>RAHSIA BLOGGER TEGAR !! BAGAIMANA DIORANG DAPAT PERHATIAN U ALL !!



Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah