Monday, May 3, 2010

Keletah anak bujangku

Hari Isnin adalah hari yg tak berapa nak ada mood wat keje kan.. lg2 bangun pagi mengingat nak g opis.. adoiyaiii letihnya rasa.. tak puas duk umah. Lagi2 nak meninggalkan si manja kesayangan... Hari 1mei (sabtu) labour day aku duk umah aje.. sebabnya hubby aku keje.. yerla keje sendiri mana nak sama cam org lain.. tak kira hari n masa kena keje.. nti kalau time takde job susah plak kan.. so 1 hari duk umah melayan mika adalah saat yang paling indah.... bila hari isnin mula la menatap gambar2 dia yg buat aku rindu kat dia.... hmmmmmmmmmm


Bila dudukan n sandar kat sofa kemain suka.. aku suka tgk dia tak pakai baju.. dah mcm budak besar padahal belum pun 9 bulan... bila nak snap gambo pandai lak mengejek mama dia.. eeeeeee geram...


aku lipat baju dia dia nak main bakul.. haa amik duk dlm bakul suka pastu elok je senyap....


Yang ni plak papa dia melayan balik keje... memula dia tido , sekali papa dtg jenguk dah terjaga.. papa balut dia ngan blanket mcm baby... hahahha kemain tergedik2 dia dlm blanket tu... sengih2 dalam puting..

Perasan kekonon baby kecik..


Bila terkeluar tangan ...... laaa BABY TUA rupanya.. hihi


baby tua isap jari.. ekekekkekeee

8 bebelan kawanku:

Aleeya said...

da besar la mika nak dok lagi dlm selimut baby kewwww..9 bulan bulan dia yer, lg sebulan setahun dah besar lewww, da jln blom tu..damia dulu 8 bulan da mula jalan jatuh, stahun bedesupppp da hehhee

Diamilikku said...

memangnampak mcm budak besar dah mika nih...geram sungguh la tgk gambar dia dalam blankey tu...bilalah nak leh jumpa nih

@e_da said...

leeya takat ni dia dah memapah.. dia tak merangkak.. mak kata maybe dia terus jalan kot.. harap2 cepat leh jalan la..

kak sue.. bila la kita leh jumpakan mika n aisy kan.. tp aisy lg cepat perkembangan dr mika kot..

Zaidah said...

e_da...mulanyer zai ingatkan yang kat dalam blanket tu new baby...rupanyer mika...memacam keletah dia kan...bebudak skrang nie cepat sangat membesar...mcm tak puas jaga masa dia kecik tu...

nads said...

alolo...tomei2...baby tua yer...hehehe...
,ika dah pandai ape skrg??

fuadnis said...

hahahahaha...lawak lak mika jadik baby tua..kih..kih..

aMiYs said...

geramnye tgk mika... jelir lidah sampai nmpk anak tekak... hehehe...

~UNai~ said...

kita pun suka bedong2 anak lepas mandi dgn towel dia.. buat mcm dia baby lai.. anak pun suke... hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah