Tuesday, May 11, 2010

Kan ke COMEL Kalau......

Kan ke comel n hensem anak mama KALAU TAK pakai puting.... hahahha (takpela puji anak sendiri kan... jgn ada org meluat sudah... hahah


Pandai smile bila nak snap pic ya..

Muka org yg masih selsema lg...


Ni la keje dia sekarang asik nak memanjat tak sudah2.. yg paling risau suka jatuh kebelakang.. kalau nak buat keje terpaksa aku letak dlm walker.. kalau biar sorg bahaya.. semua dia nak panjat...


ha bila dpt berdiri kemain suka tepuk2 kusyen... kang nanti jatuh lak.. nagis pulak.. huhuu.. mika cepat jalan ek...

9 bebelan kawanku:

ZiE FAUZi said...

memang tomei mika ni kalau tak hisap puting.. bila senyum nampak gusi.. hehe.. kalau hisap puting,bila senyum nampak puting ajer..

Alya dah lama stop,kalau bagi puting dia dulu dia senyum2 jer tengok..bila masukkan dalam mulut sepantas kilat dia keluarkan balik.. :)

Mama Hanim said...

mika yg cute hehehe..

Siti said...

hehe....comei jerr dia senyum...
kaka ngah n kak long, siti tak pernah pakaikan puting...wafi ni siti pakai kan gak asma pnatang..tak larat..tapi ni 5 bulan siti dah stopkan..he3

Diamilikku said...

tak lama lagi dah ni nak jalan..aisy dulu mula2 gini ahhh...panjat sana sini..pastu mula miniti2 dari hujung sofa sini sampai hujung sofa sana...lepas tu baru berani lepas2 tangan...sabar ye eida tak lama lagi dah ni

puterikurekure said...

mika addict ngan puting tak? as long mika can live without soothers, ok dah tu.

nUR_rOsALiNdA said...

eleleleleleh...
pandai lak tu sengih pandang camera

Cik Puan*PIE said...

samalah ngn ammar.xlama lg dpt kaki adehhh dh main kejau2 lak ngn dia...kena pntau stp prgerakan dia..takot jd hal..klau biarkan kt bwh mcm2 dia kutip..klau dok dlm walker, xsmpai 5 mnt dh melalak mntk klua...seboleh2 nk bdiri.eksyen nau lak kan...sabo yolah..hehe

yatie chomeyl said...

seluar belang2 macam zebra eheh

kang bila dh jalan, jd mcm baby SN pulak kang ida..lebam sana sini huhu

@e_da said...

zie... tgh pikir ni camana nak bg dia putus tak pakai puting ni... huh susah gayanya...

mamahanim.. tq. :)

siti sbb dlm pantang dia kuat nangis tu yg bg puting dia senyap..

Kak su.. aisy lg cepat kan.. dah nak jalan dia.. tunggu mika plak..

puterikure2.. mmg nak latih dia buang puting tu....

rasalinda.. dia dah tau apa mama dia nak buat,, heheh

haja.. betul tu.. duk lama2 dlm walker melalak dia.. nak mintak dukung. harap2 cepatla dia leh jalan...

Yatie.. lebam sebb jatuh ke.. mesti baby SN aktif kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah