Tuesday, May 11, 2010

Tolong..tolong,,,

hahhaha.. nak minta tolong siapa yg baik hati.. tolong cantikkan blog aku ni yg tah apa-apa... kalau korang perasan dia akan kuar template background color pink ni .. eee aku dah puas godek n cari camana nak buang tp still ada gak.. eeeeeeeee tak suka betul la..........


AIZ kalau baca blog akak ni agak2 leh tulun tak? hahah


Agak-agaknya ada tak yg nak tolong ek.. meh aku bg hadiah sket sape yg boleh tolong.. hihih.. kalau leh buatkan yg 3 column ke tkpun apa2 la yg bg menarik.. dah boring la... nak buat sendiri takut yilek semua hilang lak.. ahhah boleh camtu??? sebabnya aku tak reti la nak godek2 bagai... hihih

4 bebelan kawanku:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

cuba cari templates kat btemplates.com..sane banyak gak cun2..juz download n simpan sume widget tu..

Aleeya said...

sian ida, x dapek nak nolong..leya pun tak reti nak godek2..kang ilang terus x psl2 je kang hehehe

Ju@Lucky^Mummy said...

simpan dulu widget2 tu.. nnt hilang pulak..
pastu buleh godek2.. buat blog private jap. pastu dah ok leh publish balik..
kalo nak delete background ni pg balik kt dashboard, klik layout,
pg kt HTML/javascript yg ada element background ni kemudian remove.

kalo nak 3 column sile pergi blog ceramoon.. beliau ada bnyk tutorial..
sy x pandai sgt..

@e_da said...

remaja komputer.. thanx ya.. sy cuba nanti...

leeya tu la.. yg background belakang tu taknak ilang tak tau nape..


ju... tu la teringin pakai 3 column dah penah try buat tp tak menjadi je...apapun tq ya

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah