Tuesday, May 4, 2010

Mika Demam Cabutan bertuah tertangguh...

Semalam dah ready nama2 peserta untuk cabutan bertuah my giveaway... tapi bila amik mika dari nursery bibik kata badan dia panas start kul 3 ptg... hmm balik umah bg mkn ubat ... tapi still merengek.. bagai maianan tak berapa nak main...

nama2 peserta yang dah ready untuk di cabut...

Tapi budak ni demam plak n takde mood.. tak mau main sgt.. merengek.. kejap2 nak duk atas riba. Nak baring atas riba sambil tengok tv.. badan panas.. agak dah tengah malam baru ada kurang sikit...

doakan mika cepat sembuh. kalau dia ok malam ni mika leh cabut 2 nama yang bertuah tu ya....








6 bebelan kawanku:

Siti said...

ala..cian dia..moga cepat sembuh yer sayang.

fuadnis said...

alolololo...demam ye anak buah aunty sorang ni...siannye dia..cepat sembuh ye sayang..boleh cabut cepat cabutan bertuah tu..aunty dah tak sabar nih..hehehehe....gurau jek..

Ibu Alia Kaiyisah said...

aloloo..ciannya sayang mika ni. tak sihat ya. mamam ubat pastu num susu banyak2 k, biar cepat sembuh.

kiss utk mika.

Aleeya said...

get well soon mika...

eT said...

alala...ciannyer demam...
mesti lagi merap time xsihat ni kan...

@e_da said...

auntie siti .. tq mika kata


auntie anis tima ksih doakan mika


ibu alia.. kiss tuk alia gak ya...tq

tq auntie leeya

et.. mmg merap je bila sakit kan..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah