Thursday, May 6, 2010

Senangnya Dalam Hati...

Semalam takleh nak update.. internet kong. huh... nak blogwalking pun tak dapek..... sabar je la...
tp bila menatap keleth si kecik hati jd senanag...


Dah boleh duduk tp kdg2 goyang2 n tumbang gak...


penat bermain tgk tv plak... setelah menyepahkan brg2 mainan dia...

ADA GAYA... org senang hati.. camni la... ngalahkan tauke besar...kaki ngan tangan eksyen.. ni gelagat dia tengok tv.. tp yg penting kat mulut tu tak lepas... hihi

4 bebelan kawanku:

Mz.Ira said...

Geramnya ira tgk pic yg last tu. .ehe

@e_da said...

heheh gaya org senang hati kan ira..

Diamilikku said...

gaya last tu memang gaya org besaq betoi..konon2 macho boy la duk tgk tv..tapi bila ada puting dalam mulut terus FAIL...hilang macho beb

AiZ said...

gambar last tu memang style.. :P
haha




komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah