Wednesday, May 5, 2010

Hadiah lucky draw dr Ibu Hadif

Hari tu kan aku menang cabutan bertuah ibu hadif... hari isnin hadiah tu sampai.. heheh sukeeee.. ni yg buat semangat nak join lg apa2 contest yerla kan.. manatau rezki camni lg.. kalau masuk 10 menang 1 pun jadikla kan...


ini dia parcel tu...

tak sabar nak buka.. comel je kotak tu kan...


ni dia.. jam vincci.. cantik, comel je...

ngam ngan tgn..(abaikan bulu roma aku) hahahha tp tali dia panjang sket nti nak bw g kedai potong sket.. apapun TQ so Much pada IBU HADIF yg wat contest tu ya...

4 bebelan kawanku:

MRS. K said...

nak potong tali jam tu, pegi je kat vincci.. nanti dorang potong.. free jer

nEa FleriDa said...

waah:) besnya dpt adiah..

Diamilikku said...

comeinya jam tuh kannn

Uda said...

tahniah eida.. cantik jam tu.. sesuai dgn sipemakai :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah