Wednesday, May 19, 2010

Suka menyelit

kalau papa duduk atas sofa dia mmg suka nak berdiri.. pastu seboleh-boleh nak menyelit.. bila jatuh terduduk je la tersepit... kemain suka dia kalau duduk dalam kain camtu...

Mika ada lesung pipit sebelah je mcm papa.. kalu tersengijh timbul la cik pipit tu.. dah tau ready bila mama nak snap.. mula la nak menyengih....

papa tak sudah2 buat drawing nak renovate dapur.. mam lak tak sudah2 mereject.. sebabnya taste kami selalu tak sama.. hahahha pa nak jadi da... yard dapur mmg nak kena renovate sbb yg ada skrg ni tak menepati dgn keperluan.. mesin basuh yg baru nak letak bawah top tu.. tp ukuran sedia ada tak muat plak.. papa tgh cari idea lg...



berjanggut gak nak upload pic.. SITI kena upload satu persatu gambar kalau nak.. mmg lambat tp cara tu je yg boleh...

8 bebelan kawanku:

ZiE FAUZi said...

anak teruna kalau ada lesung pipit, memang menawan hati.. lebih2 lg kalau anak dara tengok.. hihihi..

Aleeya said...

mika men gelungsur kan ken papa ke tu hehehe, comelnye mika ade lesung pipit..jeles auntie tau..sbb auntie dari dulu nak lesung pipit ..uuuwaaaaaaaaaaa

@e_da said...

@ZiE FAUZi

jangan esok2 mika yg kena ngorat ngan anak dara sudah.. ehhehe

@e_da said...

@Aleeya

auntie nah amik pinjam lesung mama mika.. heheheh

IdaShah said...

muka mika pon mcm muka papa..
seronok duk tersepit dlm kain,klu nak main buai pon bole mcm khayra hehehe

@e_da said...

This comment has been removed by the author.

@e_da said...

@IdaShah

heh mmg ikut muka papa ni.. kdg2 mmg berbuai dlm kain tu sambil kaki goyang2...

Idalara said...

ni boleh berbesan dgn kak ida ni sbb anak teruna hensem...eluk sgt dgn Hannah Damia..

ps..eeiiii..dok terselit kat mana tu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah