Thursday, May 27, 2010

Tuhan sayangkan aku...

Ya syukur tuhan masihkan sayangkan aku........

Harini 2x aku nyaris2 eksiden...

pertama kat simpang masuk opis

kedua kat tesco masa nak lunch tengahari td

pagi td sebab kakak opis aku termakan jalan aku.. nasib baik tak berhentam kereta depan2,.. yang tu mmg kesilapan dia la sebab dia tak perasan keta masuk... dan nasib baik aku sempat break... kaki lutut aku dah menggigil dah pg td.... kalau tak mmg bercium la bumper depan livina ngan pesona...


Sekali lg masa kat tesco.. yang ni salah aku.. sebab aku nak parking .. aku tak nampak ada 1 keta kancil nak jalan tegak.. mmg patutnya aku yg berhenti.. pada awalnya mmg aku tgk clear je tempat tu.. sib baik kawan aku jerit.. kalau tak sekali lg keta aku berdentum.... sekali lg aku mengigil.. aku angkat tangan kat pakcik tu minta maaf.. sib dia ok.. n jalan terus...

syukur ya Allah kau selamatkan aku hari ni...


Fikiran mmg menerawang minggu ni.. byk hal keje terletak atas kepala... semalam balik keje aku pegi pasar malam.. sampai kat pasar malam aku tengok lengang.. dlm hati berkata kenapa lengang... aku call hubby.. rupanya hari semalam adalah hari rabu... pasar malam hari khamis... nampak sgt aku bercelaru.. fikiran menerawang... huhuhu

balik nanti risau aku.. aku nak bawa keta pelan2 je... dan nasib baik gak ada kawan aku yg tumpang keta aku hari ni.. boleh dia tengok jalan sama nanti....

adoii tak sooka mood camni... bahaya kan.... tp tu la yg terjadi... apala aku ni... huhuhu



6 bebelan kawanku:

Aleeya said...

bahaya nyer..hati2 memandu lenkali..jgn lupa baca doa nek kenderaan tiap2 kali masok dlm kete yer..take care..

fuadnis said...

hati2 kak eida..ingat yg tersayang....

puterikurekure said...

yang, keselamatan diri tu penting. take care eh.

please focus bila memandu. risaunyaaaa....

@e_da said...

@Aleeya

baca gak leya.. tp fikiran tak tentu td

@e_da said...

@fuadnis

ok insyaAllah nis...

@e_da said...

puterikura2... insyaallah akan lebih berhati2...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah