Thursday, May 13, 2010

WASIAT

Harini tak berapa sihat.. batuk.. mlm td nak demam.. jangkit dr mika la ni kot.. tp alhamdulillah dia dah nak baik .. cuma batuk n selsema dia ada sket lg... nak buat N3 baru pun takde mood.. teringat ada wasiat dr PUAN ANA ni.. i rasa ni silent reader ni.. hihi apapun thanx atas wasiat ni... ada gak modal aku nak menulis arini.. hehhehe

Aku tepek gak gambo lembu wasiat ni kat sini.. harap2 leh la dia beranak pinak.. hehhe



1- Thank & link the person that gave you the cow.

ehhe dah tulih kat atas.. tima kasih sekali lg Pn. ANA yg sweet

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 orang blogger yang paling aktif atau 7 yang paling tak aktif.

Nama kat bawah ni i pick random aje..

1. kak Su Diamilliku
2. Amiys -Halusinasi
3. Aleeya
4. Siti
5. Zaidah
6. Juluckymummy
7. Intan Princesstortoise


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat ni dari orang kaya kg sepening lalat.
hahaha terima la kawan2 aku kan org kaya sepening lalat.. tetiba...

4. Cerita 3 perkara, apa yang anda selalu buat sambil tengok tv.

1. selalunya sambil tengok tv kayt umah sambil layan fb kat laptop
2. sambil main2 n layan anakanda mika
3. baring n menyakat mika or my hubby

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
  1. daging unta
  2. arnab
  3. ntah tak ingat apalagi
maklum lahh mkn kat atas nie..kalau mkn saja gitu sure hidung anda akan rasa gatal2 gitu..harus di campur dgn cili n air asam k..agar ia menjd ramuan yg best n mantop..uit teringat ulam pegaga n ualam raja da..

6. Cuba bagi tau berapa orang kawan anda kat FACEBOOK.
320 friends

7. Aku suka soklan ni...Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana?

hahhahaa.. yg ni kan.. aku jumpa my pakwe n (my hubby now) masa kitorg study uitm shah alam.. memula member study group sbb kitorg 1 batch pastu bercintan cintun pulak.. sib baik berakhir juga dgn perkahwinan.. so far alhamdulillah walaupun byk dugaan.

ok dah siap..

1 bebelan kawanku:

Aleeya said...

laa tak sihat plak ker..jgn lupa mkn ubat, tapi mika da sht yer alhamdulilahhh

alamak tu leya dpt wasiat ke turr ida hehehe..sihat lembut turr yer, nape tak bagi kambeng, kambeng sedap wooo hahahaha

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah