Friday, June 4, 2010

Dah lama

Dah lama tak tepek gambo aku kan....

ahahha dulu suka la snap gambo sendiri.. Muka sengal tak make up..hahahha ( mmg jarang nak make up pun).. mlm td sebelum g opis angkut mika sekali...


Sekarang pic mika la plak.. dah malas amik gambo sendiri...

Sampai hubby aku pun komplen.. mama ni gambo mika je.. papa pulak.. alasai siannya aku dengor.. kehkehekheeee


hati riang nak balik kg mlm ni.. huhuhu.. tp sure jalan jam kan.. cuti sekolah pun dah start.. huhu kalau jalan jam.. malam sket la baru bertolak... maybe blog adalah sunyi 2 hari kalau rajin aku updated auto publish.. tu pun kalau rajin ya.. daa....



4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

memula mmg tau ida, masa anak kita baby mmg asik nak ngambik gambo dia jewwww..hahah pastu baru pasan..tak belen lak rase so nak bagi seimbang..kena la amik gambo bapaknye, maknye n kwn2 gaks hehehehhe

fuadnis said...

jaga diri n berhati2 dijalanraya ye kak eida..jgn lupa enteprem gambar anak buah cepat2..hehe

Zaidah said...

semoga selamat dalam perjalanan

suked8787 said...

Eida, dh nmpk kurus la pipi eida...dh brp kg turun berat?..mmg ketara nmpk...tahniah..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah