Wednesday, June 30, 2010

Hadiah Customer Service Crazy!!

Semalam suspen je tengok peti surat ada surat dari NISSAN.. ingatkan dapatla menang ke sebiji keta.. sebab masa aku beli keta aritu diorg ada promotion lucky draw.. beli kereta dapat kereta... 3 hadiah menarik tu..1 Grand Livina, 1 Murano dan 1 Sylphy.. fuhh kalau dapat mmg buat kenduri la.. yg dapat 2 org cina n sorang melayu... melayu tu dapat murano tuuu..



Surat dari edaran Tan chong...


Rupanya aku jawab feedback service dia tu dia bagi hadiah... voucher RM10 hengget.. boleh ler.... boleh di guna di ayamas, pizza atau KFC.. ok papa weekend ni kita makan kat luar guna voucher ni ok.... (alasan na g berjalan... hahahhah)


4 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

akak tak penah jawab pun....hehhehehe..sebab tu tak penah dapat hadiah....rindunya lamat tak baca blog eida..jenuh nak khatam satu2 nih...

MRS. K said...

makan free.. yeay!

@e_da said...

mrs k... alhamdulillah hehehhe


Kak su...
dia call paksa jawab.. hihih sib baik ada habuan...

Aleeya said...

huhuu orait le tur dapat diskaun dah rm10 turrrr best2

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah