Wednesday, June 30, 2010

yang di idam dah dapat

Tengahari td waktu lunch aku g tesco.. .. ada benda yag aku nak dah lama... tp baru kini dalam genggaman....



yeaaa ni dia DIGITAL Scale cosway... senang nak pantau berat badan lepas ni.. konon nak buat program diet kan.. harap2 berjaya...



pic kredit to en google lg ... gambar scale yg aku beli tak sempat snap.. ada dalam kereta..


pic google
kelebihan scale ni dia boleh menganalisis badan menggunakan teknologi "Bioelektrik impedans Analisi (BIA) iaitu untuk mengukur berat badan, lemak badan, air dalam badan, jisim otot badan dan jisim tulang badan dan kalori. info dri buku manual.. tp balik ni aku nak study cara guna..

penimbang yg ada sekarang ni dah rosak.. alang-alang nak membeli biarla aku puas hati.. jenuh tau aku kumpul kupon cosway ni sebab nak beli dengan harga yg murah dr harga asal.. akhirnya dapat juga... (harap2 program aku berjaya.. nak2 pulak kalau hubby support $$$$ hahahah(yg ni kena mintak okeh).. hihi

Ada sape berminat nak beli meh order kat aku.. hihihi



4 bebelan kawanku:

IdaShah said...

bagus neh...brp harga nya mahal tak? dah mula terpikat

Idalara said...

salam
ni memang kena betul2 diet ni...

fuadnis said...

brape harganya kak eida??

Diamilikku said...

berapa harganya eida..kalau berpatutan rasa mcm nak jugak....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah