Thursday, June 24, 2010

Jelous yang teramat!!!

jelous sesangat!!!!

takleh join diorang camni....


isah semalam.. mika bangun 4 pagi nak main2... dah mak bapak nya kena layan lerrr.... dia taknak tido...

hubby siap godek barang basial sebab weekend ada race... aku siap on fb... buka kan mika tv..

dah kul 5 aku bersahur.. mika pun sibuk nak makan.. aku bg dia mkn roti.. dia pun sama sahur...

sudahnya sampai ke subuh aku takleh tido.. terus siap2 nak g keje... jam hampir 6.50 a.m baru mika ngantuk nak tido balik...

yang hampehnya lepas semayang subuh leh plak laki aku join mika... sedangkan aku ngan mata ngantuk gak dah bersiap2 nak gi keje....


Mana aku tak jeles tengok aksi 2 beranak yang mcm ni.. elok kome berkelubung selimut berduee ye..... kalau aku tak keje dah lama aku tumpang 2 kaki.... huhuhu tension... tension aku tengok aksi mereka ni.. sabo jer la mak nakkkk...............

3 bebelan kawanku:

Uda said...

comel jer.. bapak ngan anak tidur... berbungkus abis.. memang kena jeles ni..

Aleeya said...

huhuuu sedapnye mika tdo ngan papa dia ...huuuishhh sib tak keje arini leya cuti, so leya pun bgn lambat tido camtu gak ngan damia hahahaha, jgn jelez ye ida hehehhe

Ya ALya said...

heheheheh....sabor je la ye.....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah