Tuesday, June 22, 2010

Junior Diver

Hari ahad kami tak kemana2... seharian duk di rumah ... penat outstation tak hilang. sabtu tu sibuk berkenduri kendara... so hari ahad masa untuk rest sepenuhnya di rumah...

petang tu hubby ajak turun pool.. dah lama tak turun pool.. lgpun kawan2 hubby pun nak bawa anak2 diorang mandi.. mika pun selalu riuh mulut kalau nampak orang mandi kat pool.. ha kali ni nak bawa dia mandi...



Mula-mula bagi dia duduk dalam float ni.. kaki bersila dalam tu... wah kemain dia tepuk air... tp tak lama sibuk plak dia nak kuar...

ha meh mama ajar swim.. padahal mama pun takpandai swim.. hehehhe
tunggu papa ajar mika la ek..

bila dalam pool kanak2 ni rupanya dia boleh berdiri dan jejakkan kaki.. amboi seronok sangat la... taknak org pegang konon... tepuk2 air sampai kena muka..

meh belajo apungkan badan... tp kaki dia pandai dah di apungkan..

muka eksyen je.. ceh mcm orang penat berenang gayanya.. hihi ... tp tu pun kejap je.. mak tok bising kalau lama2 takut kembong katanya.. so far dia ok je... malam tu tido awal penat main air agaknya... nanti dah besor leh jd diver mcm papa ok...


2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

bestnye berendammmm ...hati2 mika...:))

Heartilyina said...

wah bestnya mika berendam. siap ada float comel lg. ihsan pn kalau bwk main air dok la kayuh2 kaki tu hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah