Friday, June 25, 2010

Mee rebus Mabelessssss



Terliur tak tengok????

memang meletop sedap... sama mcm mee rebus kat johor rasa dia...

selalunya kalau pegi kedai kat kl ni bila order mee rebus mcm2 rasa yg dapat.. tp kali ni menepati rasa yg sama mcm kat johor.. heheh den kan org johor.


Malam haritu masa mak ngan abah ada kat sini .. kitorg bawa mak n abah makan kat satay station... Bro epoi n sue TQ tunjuk tempat ni (haritu ada kuar gether2 ngan diorg kat tempat ni).. mmg mabeless sedap... sejak tu terus terpikat ngan mee rebus dia..

mak pun kata sedap... tengok mika dah tak tau duk diam asik nak suh atok dukung.. atok nak makan pun susah.. manja betul ngan abah aku.. kalau nampak abah berjalan mesti nak dukung takpun dia merengek kat kaki abah minta dukung...


Sudahnya aku umpan dia tisu baru la kitorg leh makan... habis di koyak kecik2 tisu tu...

dah habis koyak dia main jari & tangan pulak... macam2 la mika ni...hihih

sape nak pegi tempat ni kat Satay station kampung pandan.. tp 1st time pegi aku sesat yg amat sampai bro epoi n suked tunggu lama giler.. siap aku berhenti tanya org jual burger nak cari tempat ni.. kenangan tu... huhu

3 bebelan kawanku:

Zaidah said...

klu kat johor nie..mee rebus hj.wahid yang glamer...sedap..tapi sekarang nie...macam dah skitlah portionnyer...

kenwooi said...

i love mee rebus =)

k0k s3n w4i said...

last time, saya makan mee rebus masa kat sekolah... ish, rindu rasanye.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah