Friday, June 11, 2010

So happy.. berjaya buang background lama.. hahaaa

Ingat tak aku penah merungut pasal aku takleh buang background colour hijau pokedot aku tu...

td aku saje godek2 nak try layout baru..

sebab hari ni ramai kawan2 blog aku tgk try layout baru aku pun teringin nak cuba..

dan dah lama juga aku teringin nak guna 3 column....

Malam ni aku berjaya godek blog aku ni.......


walaupun masih tak cun lg...

tp sekurang2nya aku dah berjaya buang layout background yg lama tu.......


ho yeaaaaaaaaaaaa sukanya.... hihi


4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

hhehe sama la kita ida, leya pun godek2 sendiri je try layout baru..tu pun serabut lagik, besepah semua nya hahahaha, header pun kejap besor kejap kecik...nnt la ade masa baru nak cantekkan hehehe

ARIFFDA said...

tahniah....ngan rumah baru...:)

Diamilikku said...

tak sabar nak tunggu layout baru nih siap...jeng jeng jeng

Che Sakinah said...

nak belajar juga macam mana nak buang... boleh tolong ajarkan tak?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah