Monday, July 19, 2010

Asal dari Kampung

Tajuk tu sebenarnya aku teringat yg Juara RAJA lawak tu.. kelakar la diorg tu "Asalllllll dr kampung" kumpulan kecik...

Mood masih penat.. malam td sampai Kl dalam kul 12.40 mlm.. bertolak dr bt pahat jam 9 mlm.. kalau ikut hati malasnya la nak balik KL.. tak puas duk kat kampung kan... masa kami bertolak tu hujan .. sampai melaka pun masih hujan... dah nak dekat masuk pedas linggi baru reda.... tp jalan jam pulak ada accident lori dan 2 buah kereta...

Dalam keadaan jam tu aku geram sgt, kenapala ada pemandu2 yg sgt rude, guna laluan di bahagian kiri sekali tu.. sabar la.. semua org kalau boleh tak nak tempuh jam, semua org nak cepat, tp diorg amik jalan pintas nak senang je.. kdg2 kesian tgk pemandu motorsikal la.. laluan mereka dah digunakan sampai mereka lak mengalah... tp yg aku perasan ada 2 biji bas yg saje himpit separuh dr kiri jalan tu.. tujuannya supaya kereta2 yg biadap tak leh sabarni takleh nak lalu situ.. haha padan muka... geram aku tgk... bagus gak inisiatif pemandu bas tu...


Huh pepagi buta mama dah memebel lak mika.. layan je la dulu pic mika ngan buah rambutan ni... sibuk org kait rambutan sibuk gak dia nak tolong... :) cerita selanjutnya nanti ya....


nama senarai peserta ada yg belum di updated.. tunggu ya...



3 bebelan kawanku:

fikaryna said...

suka rambutan..mika..aunty ryna nak sket..huhu..

Fieza79 said...

rambutan...? lama tak mkn rambutan..lom stat lg ni dh stat taknak stop lak..

EiJa ZaQuaN said...

sedapnye rambutan kg..terliur tgk yg merah2 tu..hik3..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah