Thursday, July 8, 2010

Check list nama peserta

Thank u so much pada yg dah join Mika's 1st Birthday giveaway ni.. penyertaan sgt menggalakan .. hari ni hampir 10 org dah menyertai sejak dibuka pagi td... ramai mommy2 baru jadi sahabat mama mika dapat kenal.. yg lama pun tak apa.. lg ramai lg best..

kepada semua yg dah join contest ni boleh check nama anda di bahagian kanan blog. di situ sy dah senaraikan nama yg dah join giveaway ni.. ada link terus.. jd nanti senangla sy nak refer siapa REFFERER paling tinggi... insyaAllah kalau ada hadiah menarik lg sy akan tambah kan.. boleh tgk bila sy update nanti .. so jom lg ramai2 ya...



senarai nama peserta... boleh check di sini.. sy akan terus update sesiapa yg menghantar penyertaan... kalau ada yg tercicir sila bgtau ya... salam kenal buat sahabat baru semua...


2 bebelan kawanku:

fikaryna said...

ada nama saye! tq2..

eima said...

uik nama aku atas skali ...waahhhh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah