Monday, July 5, 2010

Knee Protection @k@ penjaga lutut

Sabtu g Jalan TAR.. saje dah lama tak pegi konon nak survey baju raya.. tp dah org ramai sgt tak jd nak beli.. beli tudung je.. jalan2 nampak sesuatu yg menarik untuk mika... apalagi membeli la jawabnya.

untuk jaga lutut yg cumil gebu anakanda yg semakin ligat merangkak... hehe saje la beli lagipun bagus kan.. kalau dia pakai seluar pendek elok untuk jaga lutut dia..

kaki ngam2 je pakai benda tu... isi dah montel... sedap untuk di gigit2...



tempat feberet dia berdiri kat meja tu.. lepastu main bawah meja tu... eee seksi la mika...


lagak tengok tv eksyen ooooo.. kaki angkat sebelah... mcm org dah leh berjalan je... kalau ada iklan cepat2 nak tengok.. kalau tengah nangis pun leh berhenti.. iklan abis sambung nangis.. apadaaaa... tak ganas la mika

dah penat tido.... haiyaaaa geram betul la ini budak....


4 bebelan kawanku:

Delima said...

saya pun geram tgk mika punya kaki tu rasa nk gigit je.. hahahahaha

Jalan TAR tu mmg penuh le kalo gi time weekend... saya dh smpai bleh hafal le ade jual pe kat sana sb kerap gi sana time org sume keje.. hahaha sungguh aman nk membeli dan belah waktu sebegitu... (tu pun kalo line clear boss tak ikut g meeting)

Ju@Lucky^Mummy said...

macam nak main bola je mika tu..

huhu.. comel sungguh..

Diamilikku said...

tapi mcm comel je knee protector tu..macam saiz besar jugak..saiz yang ada kat aisy rasanya lagi kecik kot..sebab tu aisy tak selesa nak pakai

@e_da said...

delima.. mmg betul kalau membeli time org keje syok je... tp ari sabtu ada pasar malam tu kan.. mcm2 ada...

kak su.. knee protector dia tu ketat gak.. tp dia strechble.. ok gak la.. mmg ketat sket..


ju.... gaya je lebih.. jalan pun belom.. hihih

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah