Thursday, July 15, 2010

Pagi yang Happy!!!!

Awal pagi masuk opis dah dpt berita happy.. semalam aku hantar surat kebenaran kat bos bawa student g lawatan untuk buat sesi drawing...

memula ingat mcm takde harapan je bos nak luluskan.. tp pagi ni aku tgk 2 surat yg aku hantar semalam, dua2 lepas bos dah sign... esok ada lawatan ke taman botani dan floria.. sbb sem ni student aku buat kajian tentang flora... sesuai sgt dgn adanya pesta floria tu...


Hajat nak bawa diorg g cameron pun lepas.. so minggu depan aku g skali ngan diorg ke Cameron.. ajak hubby asik tak tentu je nak pegi... haa kali ni dpt g ngan student... 2 tahun lepas kot aku g cameron... tp nanti nak gak bercuti ngan family kat sini....


dah terbayang2 dah buah ini.. hihih


4 bebelan kawanku:

ch@ said...

cantiknyaaa buah strawberry tuuu. warnanya menawan kalbu hatiku, haha...

fikaryna said...

oh, mama mika..kirim strawberry ket..hehe..

Mak Su said...

salam hari Khamis :), teringin nak berjungle trekking di CH :)

Diamilikku said...

bawak mika gi ke tak nih???

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah