Wednesday, July 14, 2010

Separuh bogel!!!

hah sape yg bogel???


Malam td aku iron baju aku letak dia atas katil aku.. dia tak tau diam nak turun katil la .. nak panjat sana sini la... yg menyeramkan dia nak pegang iron yg panas (iron board hujung katil) hmm tak boleh jd ni mika tak tau diam.. aku amik dia letak dlm baby cot dia.. tempat tu paling dia tak suka... memula aku iron baju aku biar je la dia main...

sekali lg aku toleh !!!!


budak ni dah nampak camni.....



Mana pegi seluar ko mika????

dia kan suka berdiri.. bila main2 berdiri tu seluar dia londeh.. bila dah terlondeh dia terpijak2 kaki seluar lama2 seluar tu dia pijak sampai lucut... lepas dah terlucut dia punya suka gelak2.. bila dia cam ketawa2 suka aku toleh oo rupanya dia suka suar dia tanggal... akupun nak marah jd gelak...

dah tanggal tu biarkan je dulu.. dia main2 mana nak duduk asik nak berdiri je.. dah siap iron baju siap gak la mika kene gomol ngan mama.. geram tol.. mcm2 perangai dia skrg ni....


4 bebelan kawanku:

SSulieana said...

ala comey je...pandai mika buat lawak...hehehe

fikaryna said...

hehe..nakai mika..

mama gomol abis al mika..

Diamilikku said...

nanti akak masuk eehhkk giveaway mika...baru nak amik mood blogging lepas cuti...hehhehe..
cute je mika tuh..geram sungguh aiiihh

Ease Basri said...

Tu baru bukak suar... nanti pandai bukak baju lak...hehehee.... cian mama kena buli mika...hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah