Tuesday, July 6, 2010

Songkok raya

Puasa pun belum aku dah citer raya.. actually tahun ni teruja nak raya ngan mika.. so teruja gak nak cari songkok anak bujang aku.. kopiah putih dia dah ada.. so mmg dah lama berhajat nak cari songkok hitam ni..

hari jumaat time meronda2 aritu jumpa pulak songkok budak.. apalagi terus beli...tp sampai umah rupanya ngam2 kepala mika.. saiz 18... besor gak kepala dia.. aku pi tukar besar sket 18.5 takut tak leh pakai lama rugi plak kan...



Songkok bapa dan anak.. songkok papa tu songkok time nikah.,. songkok tinggi .. kononnya kawin ngan org JOhor kan.. sibuk dia cari songkok tinggi time tu.. alhamdulillah masih elok lg...


berangan berdua beranak ni...


mika ckp "papa bg duit raya mika lebih sikit tau tahun ni"....


encemla anak mama pakai songkok.. mama doa harap2 mika dah leh berjalan raya nanti.. baru seronok kita g beraya kan.. hihih...

*omak eh yg over ganti posa pun lum abih lg.. hihihi cayok.... cayokkk ganti puasa jom....

3 bebelan kawanku:

Aleeya said...

okehhh mika, jgn lupa kutip duit raya banyak2 tau tahun nehhh, cam damia baju raya tahun nehhh harus ade poketttt + beli beg tangan damia senang simpan duit raya hahahahhaha

puterikurekure said...

ni mika dah beli baju raya ke? korang satu keluarga tema kaler apa tahun ni? mesti tak sabar nak beraya sakan kan?

@e_da said...

hahha pompuan senang leya leh bawa handbag.. lelaki sumbat dlm hbag mama dia la.. hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah