Wednesday, July 7, 2010

Sudah berisi



Usianya kini sudah lebih sebulan ......

Alhamdulillah perkembangannya sgt baik...

semakin bijak...

lambat dapat susu dah pandai mengamuk mama dia kata...

berat ini dah 2.7kg kalau nak di bandingkan masa lahir 1.9kg haritu...



wajah terkini anak buah ku yg seorang tu.. alesya fathiyah... pipi dah semakin tembamkan.. badan pun dah berisi.... lega hati kami sekeluarga...


ni gambo masa dia baru lahir haritu.... kecik je..


mak tok hadiahkan buaian tuk alesya.. sebab nanti mama icha keje maktok yg akan jaga alesya.. lepas ni alesya berkepit bawah ketiak ma tok la.. abang mika jatuh ranking no 2 nampaknya.. hihihi

moga icha terus membesar dgn sihat ok syg....

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

comelnye baby girl nehhh, lembut je muka klo baby girl ni kan..rase nak kiss2

Diamilikku said...

alhamdulillah....dah membesar dengan sihat nih okay lah..takde le papa icha nak sedih2 lagi kan...mika kena selalu balik kg tau..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah