Wednesday, July 7, 2010

Happy 11 months to my lil prince

Sedar tak sedar mika dah 11 bulan.. ini bermakna bulan depan genapla setahun dia dilahirkan ke dunia... sungguh pantas masa berlalu .. rasa mcm baru semalam aku terlantar kat wad.
hmmm cepatnya masa berputar kan...

Keletahnya makin hari semakin menjadi.. mlm td dekat kul 1 pg aku bertarung nak tido kan dia.. makin malam makin suka... makin gedik nak main.. letih lerr.. sampai aku ckp kat hubby " camana kita nak buat ngan mika nih" sebab dia sikit pun tak mengantuk... hubby aku kata " kita biar je la dia main.. masalahnya kena tunggu tu dia main.. selagi dia tak tido camana aku nak tido... huhuhu

sekarang dah suka buat hidung busuk sambil kenyit hidung... kalau mama nyanyi lagu twinkle2 dia kemain menggedik joget... kalau aku panggil mula menyengih je...

Yang paling best gigi bawah mika da nak mula tumbuh.. dah terasa tajamnya.. tunggu masa je la mama n papa kena gigit.. dia dah lama boleh memapah n berdiri pegang sofa.. mama doa sangat2 mika cepat pandai jalan okeh..

happy 11 months syg.. mamam n papa luv u so much!!! muahhhh


5 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

aunty pun love mika jugak...entah bila la nak jumpakan mika ngan aisy

puterikurekure said...

alolo....dah 11 bulan dah! kejap je...

takmo noti2 eh mika.

SSulieana said...

Cakkkkkk Mika!!!!!!eeeee dh nk masuk setaun...bestnyeee!!!semoga sihat selalu...

@e_da said...

puterikure2... kejap je kan masa berlalu

kak su .. tq syg untie... nti dtg besday mika bawak adik aisy eh..

sue... tq doakan mika eh auntie sue

Aleeya said...

da tumbuh da gigi dia..jap je mika da stahun..betapa masa mmg belalu pantas...comeynye gambo last tu dia gelak turrr..eeii rase nak cubit2 la pipi mikaaaaaaaaa

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah