Friday, August 20, 2010

Dan Pemenangnya adalah...^%&^^%*(&)(&)

Huhuuuu sabar ye puan-puan.. mummy2 n kakak.. mama mika buat suspen n tertunggu2 je...

So Giveaway ini telah di adili sendiri oleh my Birthday Boy

mai kita tengok sape yg kena.................
.
.
.
.
.
.
.
.
Cabutan pemenang pertama (1)


Nasib baik mika amik 1.. dia amik ngan tangan kanan dan letak plak kat tangan kiri... sambil tangan kanan nak amik yg lain... huhuh nama sape tu mika????

yeah... mika cabut nama ??? auntie ANIN

Nama kedua pula....


Dengan eksyen nya dia nak buka nama tu.. mcm pandai baca je kan... meh mama tolong bacakan...

Usharappa adalah PEMENANG KEDUA...

Dan nama Terakhir...

Amik lg letak kat tangan kiri.. dah abis dah mika takyah cabut lg lerr... tangan kanan menggodek kertas tu lg..


PEMENANG KETIGA Zura Merrygoround

Tahniah pada semua pemenang ya.. sila emailkan alamat anda untuk urusan penghantaran hadiah.. email kpd : shinbi3@gmail.com


Terima kasih pada semua yg memeriahkan my Giveaway ni.. insya Allah ada rezki sy buat lg... pd yg tak berjaya jgn sedih manatau ada luck pula di masa akan datang...

Petang ni sy umumkan pula siapakan Refferel Tertinggi ok... huh nak juling biji mata cari sorang2 refferel.. huhuhu


13 bebelan kawanku:

ch@ said...

jari mika tuuu... comel sungguh.

Wansteddy Tales said...

tahniah kepada pemenang ><

siti nurkhijah said...

tahniah pada yang menang..

mummy_ayu said...

tahniah kepada yg menang!!!

nurita zakaria said...

thniah pd yg brjya...
;)

CuTeMiUt78 said...

tahniah buat pemenang...

mamalieyna said...

congrate to pemenang! kurang bertuah kali ni..huhu.. ^_^

Zura said...

alhamdulillah menang...amin...fuuuuhhhh...debar tue nk scrool down nama yg last td...tenkiuq mika cabut nama aunty..

Momma Mia said...

tahniah pd yg bertuah

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kepada sume pemenang yang betuah..:), nmpknya xder rezeki nak menang kat sini..hehehe..

Rina (◕‿◕)✿ said...

waaa mika nape x cabut name aunty??xmau tawann hehe :p

congrates pade yg mnang ^__^

Diamilikku said...

kenapa jari mika tak cabut kertas nama aunty..ish ish ish...nak kena babap tau mika nih

kakyong said...

tahniah kpd yg bertuah dipilih dek tgn cumil mika///

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah