Thursday, August 19, 2010

JanganTiru Fesyen ini!!!!

Semalamkan aku Hq seharian berdiskusi kan... so dapat balik awal dlm kul 4.. punya la teruja nak sampai rumah awal....


Sampai kat parking laju2 jalan nak naik umah....
Dalam langkah tu aku perasan sesuatu......
.
.
.
.
.
.



hahahhahaaaaaaaaaaaa.. ni la akibatbanyak kasut dalam kereta...

aku turun main sarung je kasut yang ada bawah seat tu.. tak tengok pun, tp ada rasa lain mcm gak tak sedap kat kaki tu.. masa aku dah perasan tu aku toleh kiri kanan...Mujur takde orang sgt... ada 2-3 org pun mungkin tak perasan aku cover2 ngan kain.... hahhahah

Sampai dlm lif rasa nak gelak sakan.... malu nye la kalau org nampak... hihihi fesyen gila namanya.... hahha

Korang jangan tiru yerr..kang menangis plak kena gelak dgn org...huahuahuaaaa



9 bebelan kawanku:

Aleeya said...

hahahah ida, yaya penah kena sekalik..pun tak pasan gak nak gi ioi tengok muvie, time tu da kawen tapi lom peknen lagi la...tekedek kedek jalan belakang hubby sbb takot org nampak..nak gi kete malas sbb parking jauh kat atas..huhuuuu

aMiYs said...

hahaha... ida.. sy pun pnh gak buat mcm tu... ntah ape dlm pala otak.. masa tu pi lepak kedai mamak pulak tu.. dh smpi kedai bru perasan slipar x sama... huhuhu... buat muka toya je la...

cik3zza said...

hahaha.. gelak sorang2 ble bce. teringat mmber sy tbe2 kne outstation isnin ari tu. blik rmh cpt2 packing brang cmpak dlm kete. skali tgk bwk kasut yg sme design tp sblh saiz 4 (dia pnye) sblh saiz 7 (sy pnye). tp dua2 belah pun kasut belah kiri. xtahan gelak guling2 ble dia tnjuk gmbr kasut yg dia bwk. nsib baik de bwk kasut lain. kalau x, xpsal2 je jd minah senget..

yatie chomeyl said...

wakaka lawak la ida neh

Nad @ MamaZakwan said...

hahahaah...lawak la..
dlm lif tu tgk2 atas tak?
mana tau ada cctv..
kang pak guard gelak pulak..hehe ;)

Zura said...

hahaha...rushing punye pasal erk...

CuTeMiUt78 said...

oopss.. sib baik takde yg perasan..

Diamilikku said...

hahahahahha...
akak plak memang jenis tak letak kasut dalam kete...kasut keje pakai siap2 dari umah..tak reti nak paki selipar dulu

adianiez AIDA said...

aiyah! apa da jadi ?
:-D

aida pernah gi class pakai baju terbalik!!!
malu giler.
cecepat gi toilet hi hi...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah