Friday, August 6, 2010

Jemputan Majlis Hari Lahir Mika!!


Salam semua...

Hari ni mama & papa mika berbesar hati nak jemput rakan2 blogger mama untuk sambut hari lahir mika yang pertama... kepada sesiapa yg ada kelapangan jemputla meriahkan majlis kami ya..




Tarikh dan masa seperti kad invitation dia atas ya...

Hari sabtu = 7/8/2010 = 4.00p.m-6.30pm
Theme : mickey n friends

Jemput la datang meriahkan majlis mika ya.....


Untuk alamat detail dan map sila tinggalkan msg pada comment box entry ini.. nti mama atau papa akan emailkan map kerumah kami.. email pada add ini shinbi3@gmail.com ATAU ajoyfineart@gmail.com.


pada sesiapa yg nak dtg confirmkan ngan mama mika ya sebelum 7 ogos .. tq
dtg kalau boleh bawa baju spare takut anak2 nak mandi kolam.. hehe mak paknya pun buleh




10 bebelan kawanku:

Nigina said...
This comment has been removed by the author.
littlehumblelynn said...

wah bestnya wat kat pool........

nak join jugakler..aci ke??

mamawicah@gmail.com

MRS. K said...

kat mana ek?

ch@ said...

ooo pasti sungguh meriah...

cik puan akish said...

alalal..kalo me stay area2 situ..konpem me dtg...apekan daye..me kt jb...neway..hepy becoming beday ye tayunk mika..dr dadif n bonda dadif..

zue @ annaleeya said...

olooo... bestnyer wat kt pool.. mesti meriah kan... akak nak join tp jauhla... apepon, smoga majlis tuh berjalan lancar yer..

mamalieyna said...

waah pasti meriah besday mika ni! bestnyer..^_^

Fieza79 said...

wahh best besday party ni...mesti meriah..! siap leh tejun pool pas mkn2..huhuu tak dpt nk p...!

Ibu Alia Kaiyisah said...

Woweee. Wet party lah. Kaisya nak dtg boley ke?. Hehehe.

Nway, Happy 1st Bday Mika!. Muah. Muah.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

happy besday mika
moga mika membesar jadi anak bijak dan baik

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah