Saturday, August 7, 2010

letihnya Tapi happy..

Dari semalam cari brg buat preparation.. mlm ni dah pasang canopy kat pool.. sgt puas hati.. mujur la contact DJ epoi... mlm ni nak buat kek tp tergendala dapur lak rosak... buat goodies bag punya la lama tersenguk2. mana tak nya paper bag ngan choc baru sampai hari ni... tu yg semua nak kena buat hari ni...tunggu hubby pegi kedai .. hmm sgt la lama baru nak gi... jam dah kul 12 lebih.. tersenguk2 la aku buat kek mlm ni..

pepagi esok nak rebus ketupat makan ngan satay.., td mak dah siapkan dadih pg esok nak buat puding.. jam 9 nak amik brg order, nak amik kek . nak amik baju, nak amik mak sedara aku sampai dr JB.. wahhh so tired.. tp sgt happy ... ramai juga sedara mara dr JB turun ke KL tak sangka.. alhamdulillah dapat berkumpul semua.

jemput dtg la yer...


.

1 bebelan kawanku:

Sitisifir10 said...

Bertuahnya jadik Mika...semoga majlis berjalan dgn lancar :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah