Wednesday, August 18, 2010

kejap Ada kejap takde

Hari isnin aku g ceramah kat angkasapuri.. seharian kat sana.. so aku tak masuk opis.. student2 sms cari aku... hari Selasa ok aku ada kat opis.. pepagi buta dah ramai yg serbu....

pagi ni aku takde lg kat opis.. aku kena attend Teknik penggubalan Soalan PTK... huhu apasal nama aku yg naik lak kali ni.. maknanya apa?? Maknanya tak lama lg aku dah kena buat soalan PTK gred bwh aku... huhuhu mencabar gak tu.. soalan student ok lg.. ni soalan umum pada semua... sape nak soalan bocor meh call aku... hahhaha tipu je... BERANI aku nak buat??? idok lerrr...


Mata seakan- akan mengantuk hari ni.. coz mlm td melayan mika hampir kul 1 pg.. kul 5 pagi lak dah bangun... ohhhhh hari minggu aku mau covertidur-tidur ku.......... rasa mamai je ni kalau tak cukup tidur kan........... arghhhhhhhhhhh jgn aku tido dlm bengkel tu sudah... ayorkkkkkkkkk

3 bebelan kawanku:

Aleeya said...

bengkel ke seminar ke meeting ke lam bulan posa tlg jgn wat pepetang eheheh sbb pepetang mata dah ngantok plussssssss pala otak kita ingt da balik je kan...so sini lau bulan posa wat pagi2 je, lau ptg tadak sambutan hehehehe

Diamilikku said...

niat hari bekerja nak cover tido puas2 ujung minggu..tapi bila tiba hari minggu...anak2 bangun lagi awal dari kita..terus tak tercapai niat tu..hehhehehhehe..

Zaidah said...

selamat menggubal soalan

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah