Wednesday, August 18, 2010

Check list Senarai Peserta MIKA's 1st BIRTHDAY GIVEAWAy

Sticky mode

1stly nak mintak maaf banyak2 kat semua sebab lambat update pasal My GA ni.. last week rutin yg agak bz selepas kenduri besday mika tempohari.. tp insya Allah minggu ni gak keputusan akan diumumkan..


Sebelum sy nak umumkan siapa yg lucky diminta semua peserta check balik nama anda pada senarai PESERTA.. senarai ni ada kat belah kanan my blog belah bawah... kalau ada sesiapa yg tertinggal sila beritau yer... sy taknak ada yg tercicir nama... kesian org dah join kalau sy tak perasan atau tercicir nama mereka...



Sila semak nama anda di senarai sebelah ya.. sy ada siap link kan skali blog korang so boleh check betul ke tak link tu dgn nama anda...

seterusnya sy nak check siapakah reffferer tertinggi.. yg ni amik masa sket, berpinar2 mata.. Alhamdulillah setakat yg ada penyertaan adalah sebanyak 88 Peserta.. amat membanggakan.. terima kasih pd semua yg memberi support ya..di samping dapat ramai kenalan baru.... lain kali sy buat lg GA yg lebih menarik.. insyaAllah...

Ok please check ur name n inform me before 12 mlm esok 18/8/2010 ya... tinggalkan di entry ini sekiranya ada yg tercicir ya...



15 bebelan kawanku:

Momma Mia said...

ok checked. ada mekaceh

Izzatul Iman said...

ok nama saya ada...

Fieza79 said...

yes nama sy ada..thanks..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

saya rasa ada join gak, tapi mcm tak de je nama...tak pe la..nak buat cam mana. tak de rezeki. hehe

Aleeya said...

ida jgn cicirkan nama leya yer..

sama cam leya..jenuh carik masa nak hapdet pemenang ...kdg rase beslh gak sbb tlwt wt tapi nak wat caner hehe, kdg keje menambun kat opis kan, bizi ngan keje ..klo hal2 umahtgga jgn ckp stiap masa membizi hehehhe

@e_da said...

momma mia, izzatul fieza 70 tq join ya...


naimatul hafizah.. sy dah lama tgk entry awak.. sy dah update tp sy lupa letak nama apa.. tp sy dah update guna nama Umisofie.. minta maaf ya..

leya.. nama leya insya allah tak lupa, betul kdg2 rasa bersalah lambat update tp mmg bz n tak sempat kan..

EiJa ZaQuaN said...

okey ade..nama mamakerry ade kat sebelah tu..hehee..TQ..

tiefazatie said...

adeh dh nama ifa kak..tq..=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ramai yg masuk
berpinar2 nak carik nama sendiri hehe

TQ dah ada dalam list pun

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

try

Diamilikku said...

rasa mcm takde je nama kak su...hehehhehe...eida tak nak kak su masuk ke?? huhuhuhu

mama zharfan said...

ok. nama me ada :)

aZuRa AhMaD said...

askum....

adoi..sory ya..akak lupa nk bg link padahal akak dah en3 kt blog 9 julai....leg bg link lagi ker??


http://zamzura1405.blogspot.com/2010/07/mikas-1st-birthday-giveaway.html

Amanda Sabariah Shamsuri said...

weee..nama sy pn ada..!

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah nama mirul ada tersenarai

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah