Tuesday, August 24, 2010

Kereta Pelik

Lepas shopping2 malam tu dalam kul 9.30 kitorang nak balik dah.. sampai kat kereta.. dari jauh aku dah nampak sesuatu.. tgk berkali2.. mata aku ke atau aku mimpi...

Cuba tengok ni...


Banyak giler menan miniature dia lekat kat keta dia... kat belakang tu sampai camtu ha.. geli plak bila ku tgk byk2 berkerumun mcm tu.. sementara hubby loading brg aku pun snap2 ler....


Bukan takat kat belakang tau.. kat depan.. kat tepi2 pintu.. kat dalam keta.. banyak gileer
Aku rasa dah bertahun orang ni kumpul.. kebanyakan kan toys2 dr McD yg kita boleh dapat kalau beli happy meals tu.... rajin tul kan dan sanggup dia korbankan keta dia demi hobby... mcm2 da....

8 bebelan kawanku:

Zaidah said...

banyakknyer ...mcam tak cantiklah plak keta jadik macam tu

Izzlin said...

buruk...hehe...tp minat org..xpela.. jnji tuan punye barang suke hati

zue @ annaleeya said...

hobi pelik nih... haah la kan??? cam geli plak tgk byk2 gitu... macam2 kan??? heheh!!

puterikurekure said...

pernah dapat email pasal kereta ni tak silap. rupa2nya kat malaysia je kereta ni. hehe. bertuah eda. :)

Ibu Alia Kaiyisah said...

eii. tengok part belakang keta tu mcm geli pulak. dah mcm cendawan yang tumbuh keliling batang pokok, hihi.

cha said...

memang menggelikan la tgk banyak2 macam tu...
minat tu tak salah, tapi caranya mcm tak kena je :D

Zura said...

ape ke he nye tue...

chugie said...

mak ai, saratnye lah.. huhu, x penah lagi jumpa kereta cam ni.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah