Tuesday, August 24, 2010

Parenthood Expo - Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)

Hari ahad kononnya nak g cari handbag kat mid valley... lgpun dah lama tak kesana...pegi pun dah kul 4 lebih.. agak lewat n plan berbuka kat sana.. sib baik hubby nak pegi.. sebab dia selalunya malas nak ke midvalley ni, susah nak dpt parking faktor utamanya.. memang betul pun kan...

Kami round2 jusco, metrojaya dlm tu.. tp handbag yg aku cari tak dapat n tak berkenan... hmm time na beli selalu tak kenan,, nti time taknak or poket kering time tu la pulak berkenan.. hmm leceh tul...

masa jalan sana sini tu nampak setiap stroller ada belon Parenthood exhiobition .. kami pun gerak ke exhibition centre kat atas.. belah kanan kebanyakan jual brg baby made in malaysia yg belah kiri yg imported...

ramai orang.. mcm2 sales ada.. tp aku cari mana yg aku berkenan je...

Sudahnya ini yg aku dapat.. ok gakla murah kalau nak banding yg kami nak beli kat jusco tu.. swimming suit dak kecik ni.. papa dia sibuk nak ajar swimming... sib baik dpt warna yg aku kenan dan kebetulan tinggal 1 n elok pulak ngam size mika... suka sgt aku tgk dia pakai.. nampak perut dia buncit.. hahahhaha cekciiiii... mama belikan gak books ABC dan alif ba ta...


Papa dia plak belikan dia puting baru.. design baru imported... papa dia lak yg over memilih puting mika ni.. puting raya katanya.. hahah lawak.. org nak berhentikan dia isap puting papa lak makin belikan baru... tp yg aku suka puting ni agak panjang saiz muncungnya... mika tak selesa.. kejap dia isap kejap2 dia buka... harap2 inilah puting terakhir mika... puting lain aku nak sembunyikan.. biar puting tu je ada... nanti kalau tak sedap kan dia tak isap.. harap2 leh putus la dia isap puting tu nanti....


4 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

wah! mika dah ada swimming suit la...
khalish mandi pakai spender je. hehe.

::Mamalyna:: said...

cantik swimming suit tue, memang sesuai untuk baby boy..

saveme_zero said...

ingat nak pegi gak MV kelmarin tapi ada plan lain lak. murah2 gak kan

cha said...

wah wah sonot mika, oni dah lama tak hisap puting. haha rasanya dia 3 bulan dia tak mahu dah.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah