Wednesday, August 11, 2010

Persiapan 1 hari sebelum majlis

Sorry lambat updated.. keletihan dan kebizian menjadi faktor utama... umah pun semalam baru lah hampi2 98% clear... gambor byk yg takde lg.. semua kat photog kami.. tak amik lg.. ni pun yg mana ada kat kamera aku.. bila dah sibuk tak sempat sgt nak snap2 gambo...


Ni citer sekitar persiapan sebelum majlis harijadi my mika...

Mak abah sampai hari khamis.. so hari jumaat baru la kitorg shopping2 tuk beli brg2 apa yg tak cukup lg..

Hari jumaat tu gak box bag goodies baru sampai.. masa tu gak la aku kelam kelibut nak prepare goodies.. tp brg2 semua dah beli tinggal nak masukan je...


Theme mickey mouse so kami pilih merah putih.. atok abah pun tolong buat goodies.. mika pun sama nak lanyak itu box.. ayooo.. mika mika. dia seronok sebab ramai org kat umah...




Dadih tu mak aku yg buatkan ada 4 perisa laici, mangga, cokelat dan keladi... kek choc moist tu plak haruslah aku yg buat k.. mulanya give up nak buat.. sebab dah sibuk n mcm tak sempat tp hari sabtu pagi tu gak aku bangun awal2 n buat siapkan.. alhamdulillah dptla hampir 100 biji kek tu...


Isi dlm goodies.. sebenarnnya aku ada isi toys untuk budak2 yg dtg tp aku lupa nak snap yg aku letak toys tu... choc bear tu aku order kat ibu alia kaisya yg kebetulan aku menang giveaway dia dan dapat voucher diskaun 30% .. apalgi terus order la.. sedap tau choc dia.. aku request nak bentuk bear... sesuai ngan kids...

Hubby dah ambil banner besday.. kami design sendiri.. punya la besar laki den buat.. huh boleh buat khemah.. ikut je la.. lg pun dia leh print sendiri.. sape nak order mah contact me k.. hehhe..

ojk citer selanjutnya bersambung ya.. kena buat entry sikit2.. byk lg gambo n story.. daaaaaaa



12 bebelan kawanku:

MRS. K said...

nanti gi tau tempah box goody tu kat mana eh

ch@ said...

seronoknyaaa... kita nak coklat tu kak, boleh order kan?

Sitisifir10 said...

Ih..posa2 ni tgk makanan pun nampak sedap kan...ih ih

Sitisifir10 said...

Selamat Berpuasa yepp.. :)

Diamilikku said...

comelnya banner..nih baru first birthday..wedding mika nanti tak tahulah mcm mana mama ngan papa nak buat....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

meriahnya beaday party mika.
mesti seronok, kan?
semoga menjadi anak yg berbakti ye sayang...

Heartilyina said...

happy birthday mika. moga mmbsr jd anak bijak n soleh. meriah nya bday party dia :D

Ibu Alia Kaiyisah said...

happy birthday mika.

cantik banner tu ida. leh tempah utk birthday kaisya nanti eh. nway, thanks order chocolate, n sorry cannot make it on that day, daddy kaisya kerja.

@e_da said...

Mrs K.. nanti sy tuliskan semua tempahan di mana sy buat ya.. senang sbg rujukan


Cha... nnti akak bg add blog choc tu ya...

sitisifir .. selamat berpuasa...

KAK Su kak su hajat untuk 1st besday je.. tahun2 hadapan tak tau la camana.. baru sorang terlayan lg kot.. kalau dah 2 kena pikir2kan.. hihih

naima ... terima kasih.. alhamdulillah majlis dah selamat

heartlyna... terima kasih doa untuk mika

Ibu alia ... boleh tempah.. my hubby yg buat.. nti kitorg bg diskaun plak ya... takpe kami paham, thanx buat choc teddy tuk mika eh...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah nak tau jugak kos buat banner tue
manalah tau lain kali nak buat

zteesyahmi said...

hi slm perkenalan to mama mika from mama Likha..

hehehe. hemm banner tu mahal tk? mcm interested jugak ;)

ajue rayyan said...

hi mama mika...
banner tue harga brape.. lau wat design len bleh???
pastue goody box tu wat kat ner... really nice...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah