Monday, August 2, 2010

Ragam Ke Fraser Hill

Hari sabtu kami bertolak jam 3 ptg.. sebab pagi tu hubby ada race di putrajaya... dah dekat petg baru leh bertolak.. kami ikut jalan ulu yam.. dah la kami 2dua laki bini 1st time nak ke fraser hill..

sebelum tu sempat lg singgah kat ulu yam picnic makan nasi sebab hubby tak makan nasi kat umah.. bawa bekal n makan tepi air terjun.. syokkkkk jugak...

dalam perjalanan...

budak yg mata buntang bulat nih tak mau duk atas .. tempat dia mmg bawah seat je.. situ tempat fav...
banyak kali aku naik kan dia duk atas dia tetap nak turun juga.. hmm bior kan je la...

pemandangan tasik tepi ulu yam..


dia tetap nak duk bawah sib baik dia diam.. tp sesekali keje dia pomen radio. kejap On kejap Off kejap kuat volume kejap slow.... mcm2 hal...

bila aku perati apasal kepala dia tersengguk2.... mata dah layu rupanya



hahahhaaaaa akhirnya dia tido rupanya... notty boy mama...


Jalan bengkok2 yg sgt banyak.. pening mcm naik roller coaster.. +plus sunyi je.. takut gak..


N last mama pun tak leh tahan.. join gak ngan mika... syokkkk ooo... tp masa jalan bengkang bengkok tu takleh tido ooo pening kepala....

nti sambung kisah fraser hill ya.......... bz plak hari ni n mood penat

4 bebelan kawanku:

Ibu Alia Kaiyisah said...

alahai. syomel sungguh la dia tido mcm tu. hihi. penat sgt pomen radio ya sayang.. :D

Diamilikku said...

alalalalla...comeinya dia tido...
sangat cute dan menggeramkan..harus kucubit2 geget2 kalau dapat ketemu nanti

EiJa ZaQuaN said...

hahaa..btol chomell jerk mika tido camtu..

sy pun mmg pening kepala masa 1st time g fraser hill..rasanya g cameron sy bole thn lg jlnnya

ch@ said...

syahdu btl, sangkut kat ampai pun mau tak sedar ni :) kita tak pnh pun sampai fraser hill. huuu... best tak?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah