Friday, August 20, 2010

Result Pemenang Refferal Tertinnggi

Ade sape2 kenal dgn wajah ini??????


Sebelum tu sy nak minta maaf ngan tuan punya badan sbb cilok gambo dia kat blog dia... jgn maree ehh kalau mare sy bg hadiah....

Ada sape dpt jawab tak??

Sape lg kalau bukan ZAIKULIM... akak yg paling rajin n glamer join contest.. tak rugi banyak join contest kan.. kalau salah 1 sangkut kan rezeki... Tahniah buat ZAIKULIM.. jumlah refferel yg dia dpt sebanyak 8 orang... yg lain ada juga yg banyak tp antara 4-5 shj... so pemenangnya adalah terus kepada beliau dan tiada saingan setara...

Pada akak zai... emailkan sy alamat ya... akak dpt hadiah hanger cotton english tu ya...

Pada yg lain peserta giveaway yang tak berjaya sila babap manja mika sebab tak cabut nama anda.. heheheh gurau je... ok berakhir sudah penantian Mika 1st Birthday Giveaway ni... jumpa lg di lain contest yg sy akan buat insya allah kalau ada rezki ya.. (doakan sy murah rezki) hihihi TQ semua.....



3 bebelan kawanku:

eT said...

tahniah zaikulim...heehe...ayu jek posing...:p

zai kulim said...

He..he..kalau marah kang tak dpt hadiah..

CuTeMiUt78 said...

tahniah tuk pemenang.. tak sia2 join gitu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah