Monday, August 23, 2010

Mika Artwork



Hari sabtu aku n hubby mengemas umah.. ptg tu plak kami berbuka kat sg. buloh umah abg ipar aku... pepagi tu abis semua kami kemas,... yg mana tak pakai kami buang.. kami revate sket dapur bg ruang selesa nak masak... hubby aku amik meja lama yg dah patah then dia gergaji papan tu nak letak buat para... aku tengok jerla..yg tak kena aku tukang komplen.. hahahhah


Anak bertuah ni pun buat keje masa kitorg mengemas...


dia jumpa marker pen papa dia buat ukur tu, di belasah conteng atas belakang meja yg kena potong tu....

Hubby kata biar je.. kita tengok apa dia nak buat.. ahhah hubby tu tak sudah2 semua nak suh mika ikut jejak langkah dia.. dia kan artist painting.. dulu study fine art... mika pun tau2 je pen tu nak guna buat apa.. diconteng2nya board tu.. kdg2 terlepas pndang dia conteng tangan dia..



Aku nak amik pen dia marah.. hahah mana taknya dah puas conteng meja tu dia nak conteng tikar kat lantai.. ohhhhhhhhhhhhh tidakkkkkkkkkkkkkk!!1 nanti mama jd tarzan kang...


so inilah karya pertama mika.. biar papa yg terjemahkan... ehheheheh.. papa kata dah nampak nilai seni line drawing.. hmm tah apa2 la.... dia je yg paham apa dia ckp.. :P

pagi ni bz gilerr nti update citer smlm jln2 kat midvalley...


6 bebelan kawanku:

Sitisifir10 said...

hooho...dapat pen lagik lepas ni..conteng dinding rumah pulak...mau ada tsunami tu kang ... :P

Zura said...

sat lg dinding jd sasaran...

Aleeya said...

huhuu abesdaaaa,conteng lagi mika..bulat kecil bulat besar yea... dinding umah leya da abes dgn mural damia...huhuu

SSulieana said...

x perasan nnti abis satu bdn dia lukis...hehehe...x pe dia balaja dr kecik...mmg rambut zayyan ngan mika ni lebih kurang je...tu yg muke pun lebih kurang kan...tp mika lg moolat...

puterikurekure said...

waa...pandai la mika pegang pen. nanti auntie nak minta khalish pegang pen jugala. tgk dia reti tak nak guna. hehe.

mamalieyna said...

yaaa..mika dah tunjuk bakat seni tu..hehe...clever boy! ^_^

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah