Wednesday, September 22, 2010

Hadiah Dah sampai

Hari isnin baru naik keje.. kakak kaunter bgtau ada parcel dah sampai 2-3 hari lepas.. hati teruja nak g amik... yea ingat lg tak mika menang contest ni

"MOMENT OF NEWBORN BABY CONTEST"




Tak sabar nak buka parcel ni..


poney untuk mika

Tambah lg baju raya mika... pandai alyani pilih warna oren.. mmg aku ingat nak cari baju warna oren tuk mika nak match kan ngan baju papa dia.. sekali dpt hadiah warna oren.. rezki... dan duit raya rm50... tq untie alyani bg present ni tuk mika... moga auntie murah rezki buat contest lg ya...


5 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya hadiah dia..dpt sepasang baby poney + duit raya..rezeki raya..Tahniah!

mummy_ayu said...

congrates!! cantik baju tu..nanti dah pakai snap snap & share kat sini ek...

mekchu said...

mesti la ingat contest tu.. excited nak menang, tp tak de rezeki.. hadiah masyukkkk kan sape tak nak.. congrate again.. mika deserve it!!

puterikurekure said...

wah...hadiah dia mengancam gile la...best2..

nUR_rOsALiNdA said...

Ada duit raya tu :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah