Monday, September 20, 2010

Hari raya Pertama

Selamat Hari raya semua.. kembali bekerja... ouhhhhhhhhhhh rasa syok gilerr cuti lama... malas betul nak g keje.. tp apakan daya hidup harus diteruskan seperti biasa.. mood raya tetap ada.. Tak mau cite jd basi meh nak tempek gambo raya...

Malam rabu kami dah bertolak dr KL ke Perak.. bertolak kul 10 mlm kul 5 pagi baru sampai.. mana tak nya hubby beberapa kali berhenti tido sebab ngantuk sgt.. aku ngan mika belasah tido gak.. takpela janji selamat kan.. balik malam takpe cuaca sejuk.. selesa.. mikapun tido je tak banyak ragam...

Pagi raya kali ni kat umah mertua.. kami anak beranak ngan mertua aku je yg ada pagi raya.. adik beradik hubby yg lain lewat sampai...

Dah siap-siap pagi raya.. mika bantai tido balik sebab pagi tu dia bangun awal kul 6 pagi...

songkok tetap pakai walopun tido...



Nak kira duit raya ke mika...


Waktu mika tido mama ngan papa dating posing berdua.. hahhaha berangan mcm baru kawen pulak... tema tahun ini adalah HIJAU..... i like.....

Pic family kami anak beranak pagi raya di rumah tok hubby kat kg permatang raja perak....
baju melayu hubby n mika baju melayu teluk belanga johor... hubby suka sebab tak rimas kat leher... 1 hari tu kami beraya umah sedara mara hubby.. mika jd rebutan sana sini org nak pegang.. gambo2 dia penuh di tag kat Fb dek sepupu2 n pakcik2 dia... raya ke 2 kenduri doa selamat kat umah mertua.. hari ke3 petang baru aku balik beraya ke bt pahat johor... takleh tahan mesti nak balik cepat umah sendiri.. sian kat mak tok n tok abah takde sape kat umah...


4 bebelan kawanku:

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt hari raya utk ida sekeluarga....maaf zahir & batin dari akak berdua....

puterikurekure said...

yang, family kita berdua leh buat traffic light ok. awak kaler ijau, kita kaler merah. hehe.

Diamilikku said...

akak pun hijau jugak..tapi hijau kita berbeza ehhh akak hijau strike..ieda lembut je..sesuai dengan tuan

Izzatul Iman said...

ciannye mika pena sampai tertido dgn baju raye hijaunya...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah