Wednesday, September 29, 2010

kalau dah anak lelaki

kalau dah duduk dalam kereta dah tak boleh duduk diam atas riba mama... samada duduk kat lantai bawah kaki mama dia sibuk nak lari ikut papa... tau dia nak apa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dia nak stereng.. dia putar2 konon2.. masa ni keta tak gerak la... kdg2 masa gerak ahubby letak aku jerit marah.. bahaya kan... sekarang kalau dpt apa2 benda kat tangan dia pusing2kan mcm pegang stereng...




tu apa lagi dia godek.. dia tekan wiper .. takpun lampu signal.. dia suka tolak 2 benda tu...

mama geram letak atas dahsboard.. ha ami8k ko.... terus diam takleh wat apa... my notty boy.... muahh


6 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

sama mcm baby SN, suka pegang stereng pastu pusing2 al2 driving gitu

Murni said...

sama mcm muqriz..ada skali ayah dia ngah berdiri tepi keta dia bukak wiper dan bukak air utk cuci crmin tuh apa lg ayah kat luar melompat la hbis basah hee..

Diamilikku said...

aisy pun pantang ..mesti nak pi kat papa pegang stereng..umur2 mcm ni kot eida..kita sabar ehhh...

Cik Puan*PIE said...

ye betol..samalah ngn ammar pun,pntang dok depan, mst nk ke stereng.buat derk je klau kite pnggil2..eksyen sungguh klau dpt dok atas riba ayah dia..tu yg kdg2 malas dok depan, jd mem kt blakang lg bagos..hehehe

nba-Nur said...

Lawak je Eida ni... ada ke letak Mika atas dashboard.. hehe.. Umur baya Mika ni memang tengah ligat dlm kereta.. mcm anak saudara Nur juga..

cha said...

hahaa comel btl la duduk atas dashboard, nmpk btl gamam dia.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah